Styrelse och ledning

Med bred kompetens och lång erfarenhet
driver vi Mofast med omsorg

Styrelse

Peter Bredelius

ORDFÖRANDE

Peter är i grunden affärsjurist. Han var tidigare partner och advokat på Advokatfirman Lindahl och har lång erfarenhet från Nyköpings tingsrätt. Förutom sitt uppdrag i Mofast är Peter delägare i HP Bredelius AB. Övriga styrelseuppdrag är NA Bygg AB, Plåtpartnergruppen Sverige AB, Forsby Properties AB, Dalmagarry Properties Ltd, Indecap Fonder AB, Skavsta Jakthandel AB, Västsvensk Logistik AB, One Publicus Fastighets AB och HP Bredelius AB. Representerar Von Eulers & Partners.

Dan Mangell

STYRELSELEDAMOT

Dan är egenföretagare och marknadsekonom med bakgrund inom bolag som the Coca-Cola Company och SAS, och är sedan tidigare styrelseledamot i ett flertal bolagsstyrelser. Dan representerar aktieägaren JRS.

Dan Törnsten

STYRELSELEDAMOT

Dan har mer än 20 års erfarenhet i fastighetsbranschen. Förutom att han kan allt från konstruktion till juridik så är han en skicklig portföljförvaltare. Sedan 2009 är Dan VD för Colliers i Sverige. Övriga styrelseuppdrag är Hammarby IF, Stockholms Alliansen (HIF, AIK, DIF) och Smart Parkering AB. Oberoende i förhållande till större aktieägare och företaget och dess ledning.

Mats Brage

STYRELSELEDAMOT

Mats är skicklig på att driva igenom organisatoriska förändringar och vända projekt. Förutom sitt uppdrag i Mofast är Mats ägare till Turnstone Management AB. Han var tidigare chef för hyresgästrepresentation Jones Lang LaSalle. Oberoende i förhållande till större aktieägare och företaget och dess ledning.

Ledning

Mathias Bjerkelius

VD
+46 70 794 20 40

Martin Schmidt

Förvaltning
+46 70 970 04 55

Fredrik Engberg

Förvaltning
+46 73 780 54 60

Johan Larsson

Förvaltning
+46 79 102 20 05

Hubert Mastej

Ekonomi
+46 70 755 59 20

Tanja Klinge

Ekonomichef
+46 73 149 84 23